Zielenlezing

javardh-680975-unsplash

Wij zijn hier allemaal op aarde om iets te leren maar bovenal om iets te brengen. Zie het als een zaadje dat in jou is geplant en mag groeien. Hoe hard het groeit heeft te maken met de zorg en aandacht die jij het geeft. Je leert steeds bij op dit thema en komt het keer op keer in je leven tegen. Klinkt voor sommige wat vaag misschien, maar als we het zichtbaar maken komt er eigenlijk altijd een “AHA” moment.

Weet jij wat er diep in jou groeit en zijn licht wilt laten schijnen? Welk diep verlangen heb je en vraagt om je aandacht? Dit verlangen dat komt vanuit jouw ziel en hier wil leven in al zijn kracht en grootsheid.

Een zielenlezing komt uit de oude wijsheidstradities. Het gaat om een contact met jouw ziel, jouw licht. Met behulp van de Engelenkaarten gaan we zichtbaar maken wat jouw doel hier op aarde is. Waarvoor ben je hier, wat heb jij hier te leren, waar ligt jouw potentie. Ik doe een legging die gebaseerd is op de ‘Levensboom’ vanuit de Alchemistische Kabbala en elke plek heeft hier zijn eigen betekenis.

Tijdens dit consult word je je bewust van jou diepste verlangen, je ziet de lijn in je leven en alles zal voelen als thuiskomen. Je ziet jou pad ontvouwen onder je ogen tijdens de legging. Hij geeft je inzichten, handvatten en laat je zien hoe jij in je licht kan gaan staan en vanuit jouw eigen unieke talenten kunt gaan leven.

Een lezing duurt ongeveer een uur en kost € 75,00. Je kunt ook kiezen voor een consult van anderhalf uur waar we dan tevens gaan kijken welke edelstenen en mineralen jou op dit pad kunnen ondersteunen. Dit consult kost € 90,00 exclusief de eventuele aanschaf.

Wil jij IMAG1432dit ervaren? Wil jij ontdekken hoe jij nog meer jou zielenmissie kunt gaan leven? Neem dan contact met mij op en we maken een afspraak.

Ik kijk uit naar onze ontmoeting!