Wees je sprankelende zelf!

Een ieder van ons loopt zijn eigen proces. In je eigen tempo, stap voor stap. Soms met reuzenstappen een andere keer met muizenstappen. Het kan zelfs voelen als een stap achteruit maar weet dat je bij één stap achteruit er weer twee vooruit doet. Bij elke stap mag je het vertrouwen ervaren dat je verder komt in je ontwikkeling.

Je ontwikkeling is niet iets tijdelijks. Je ontwikkelt jezelf elke dag verder. Elke dag leert je iets nieuws. Elke dag heb je weer iets om dankbaar voor te zijn, om op terug te kijken met een lach.

Edelstenen en mineralen hebben een prachtige helende energie in zich. Die energie resoneert met een stuk in jou. Kunnen je helpen in je proces, fysiek, geestelijk en mentaal. Daarom ben ik sprankelsessies gaan geven. Hoe bijzonder is het om te weten dat je er niet alleen voor staat en dat je hun energie in kunt zetten om te helen, te groeien en verder te ontwikkelen.

Ik vertel je er graag over in een online sprankelsessie. Vraag hem hier gratis aan en ik zal je meer vertellen over de helende energie van edelstenen en mineralen. Maar ook maak ik tijd om met jou samen te kijken welke er iets voor jou zouden kunnen betekenen.

De 30 minuten online sprankelsessie is gratis. De enige kosten die er mogelijk voor je zijn is als je besluit tot het kopen van edelstenen omdat je jezelf deze energie cadeau wilt doen en met ze samen wilt gaan werken. Ik stuur je dan graag de bestelling toe en voeg hierbij uitgebreide informatie van elke steen toe. Zo kan je nog eens nalezen wat ze voor je kunnen betekenen en hoe je ze dient te reinigen.

Inmiddels heb ik de ervaring dat je je daadwerkelijk gesteund voelt door hun energie. Gehecht kan raken aan een steen en je in de loop der tijd kan ervaren dat het tijd is voor een volgende stap of andere samenstelling. Ook als je al een sprankelsessie hebt gedaan en graag nog een keer samen wilt sparren, lees dan hieronder verder.

Nu is er namelijk de mogelijkheid om jezelf een soort van update te gunnen in de vorm van een strippenkaart.

De Sprankel-strippenkaart:

– 5 online sprankelsessies van 30 minuten
– samen kijken waar je staat, wat je nodig hebt en welke edelstenen daarbij aansluiten,
– even een moment voor jezelf. Delen wat je bezighoudt en waar je naar toe wilt,
– 10% korting op de eventuele aanschaf van edelstenen en mineralen
– tussendoor kan je vragen stellen via whatsapp
– geldig tot één jaar na aankoopdatum

De kosten bedragen € 150,00 (€ 30,00 per sprankelsessie) maar als je hem in één keer afreken, betaal je maar € 120,00 en heb je dus een sprankelsessie gratis!

Dus wil je meer weten of wil je hem direct aanschaffen? Stuur een mail naar info@dibacounseling en we gaan het verder regelen!

Ik kijk er naar uit om samen te gaan werken en aan de zijlijn met je mee te mogen lopen!

Inspirerende groet,

Diana