Training

Als je je blijft aanpassen aan de ander, ontneem je de ander de kans om te groeien

Soms blijkt bij een gesprek dat een training een welkome aanvulling dan wel traject is om inzicht te krijgen in patronen en overtuigingen. Maar bovenal hoe jij je keuzes maakt en in het leven staat. Soms weet je dat je het anders wilt maar zie je niet hoe het ook anders kan. Door een training te volgen kan je mooie inzichten krijgen in jezelf en in de ander. Vind je een betere balans, ontdek je waar jij voor staat.

Soms verweef ik dit in de gesprekken met oefeningen en huiswerk voor zelfreflectie. Maar we kunnen ook bemerken dat even specifieke aandacht door middel van een training een goed traject zou zijn voor je ontwikkeling om zo nog sneller sprongen te kunnen maken. Binnen de trainingen die ik geef zitten de energieën van de edelstenen en mineralen altijd verweven en hiervan kan je, indien je er voor open staat, gebruik van maken. Zij kunnen je net dat extra duwtje geven omdat ze je met hun energie begeleiden en ondersteunen.

Ik ben gelicenseerd coach van de Levensinitiaties® en de Levensbronnen®. Deze trainingen worden tevens gegeven aan Het Levenscollege, waar ik ook docent ben van de initiaties. Als ik de trainingen één op één geef in mijn praktijk dan wordt het meer afgestemd op jou situatie. Binnen een groep kan je het juist weer als prettig ervaren om  met elkaar ervaringen en inzichten delen. Wat jou ook aanspreekt, beide is dus mogelijk.

In januari en februari 2018 gaan we de puntjes op de i zetten maar daarna zal ik ook met een aantal collega’s als docent verbonden zijn aan het Levenscollege. Wij gaan dan op verschillende locaties in het land de de Levensinitiaties® geven. Hou mijn agenda en pagina op Facebook dus in de gaten!

 

Het Levenscollege