Schrijvend gecoacht worden

Gecoacht worden vanaf de bank? Vanuit je vertrouwde omgeving inzicht krijgen in je vraagstuk. Helderheid en bewust worden van je mogelijkheden? Schrijvend coachen past in de hedendaagse maatschappij waar we graag hulp willen maar er niet altijd een afspraak buiten de deur voor over hebben of er vrij voor willen nemen. Deze vorm is makkelijk in te passen in je leefwijze en geeft je binnen 10 dagen resultaat.

  • Heb je een uitdaging en heb je een steuntje in de rug nodig?
  • Heb je een dilemma waar je maar niet uit komt en kan je inzicht gebruiken?
  • Twijfel je aan een keus of welke keus te maken?
  • Verdwaal je in je eigen gedachten waardoor een muis een olifant is geworden?

    Laat mij je dan 10 dagen lang coachen via de mail en je krijgt stapsgewijs duidelijk waar het om gaat, welke keuzes je hebt. Kortom helderheid, inzicht en bewustwording.

    Hieronder een paar recensies van enthousiaste deelnemers:

Bijzonder hoe dit werkt. Dat ik door dit mailcontact weer kon zien waar het mij om gaat, waar mijn hart ligt. Ik zat vast in het denken in problemen en door dit schrijvend coachen werd alles glashelder en durfde ik een keus te maken. Wat in het begin een berg leek in mijn gedachten, bleek een hoopje zand waardoor ik los kon laten en verder kon gaan.

…en deze

Niet meer kunnen zien wat mijn mogelijkheden waren en welke keus ik kon maken. Geweldig hoe deze vorm van coachen mij snel inzicht gaf terwijl het dagelijks leven door kon gaan. Geen afspraak buiten de deur nodig, maar lekker thuis op een plek die zo vertrouwd en veilig is. Absolute aanrader!

Telecoaching is een methodiek die zijn afkomst heeft vanuit NLP. Door je 10 dagen te laten coachen krijg je inzichten en word je jezelf bewust van wat er speelt, en wat je mogelijkheden zijn.

Hoe het werkt?

Jij stuurt mij een mail met je vraagstuk. Naar aanleiding van de door jouw geschreven tekst ontvang je van mij vragen die jou leiden naar inzicht en mogelijkheden. 10 dagen lang doen we dit dagelijks. Helemaal gericht op jouw vraag, alle aandacht is voor jou.

Na die 10 dagen heb jij helder waar het om gaat. Hoe je bewust keuzes kunt maken en je hebt inzicht in je eigen proces. Schrijven kan je echt een doorbraak geven, je weer laten voelen waar het om gaat en dat alles in alle rust vanachter je eigen computer. Inzichten haalbaar, de verbanden helder en oplossingen laten zich zien. En het mooie van dit alles? Je doet het allemaal zelf!

Heb je een vraag of wil je meteen beginnen? Stuur mij een mail en we gaan aan de slag!

AUGUSTUS ACTIE: Deze maand wil ik gebruiken voor een nieuw concept. Namelijk de toevoeging van edelstenen. De (helende) energie van edelstenen is namelijk een waardevolle toevoeging. Dus wil jij gecoacht worden via e-mail en een set edelstenen gebruiken in je proces? Meld je dan nu aan! Alleen deze maand voor de actieprijs van € 97,00 excl. BTW!

Stuur een mail naar info@dibacounseling.nl en we gaan binnenkort aan de slag!