Over mij

Wie ben ik?

Iedereen komt op een keerpunt in zijn leven. Die van mij kwam in 2012.  Mijn lichaam bleek op te zijn omdat ik jarenlang niet echt mijzelf was.

Ik geloofde toen dat dat mijn leven was, want ik maakte zelf de keuzes. Ik droeg een masker, luisterde niet naar mijn hart en deed alles met mijn hoofd. Later besefte ik dat ik vooral deed wat ik dacht (!) dat anderen van mij verwachten. Ik begrijp nu dat ikzelf degene was die dwars lag. Ik zag mijn kwaliteiten en ervaringen niet meer als iets wat anderen kon helpen. Tien jaar medevennoot zijn in ons familiebedrijf, ruim tien jaar in dienst van een bedrijf waar ik contacten opbouwde met ondernemers, leveranciers, collega’s en mijn kennis overbracht. Ik deed het en zag de kracht er niet van, dat dat is wie ik ben. Anderen handvatten aanreiken, ondersteunen en stimuleren tot groei en hierbij de helende energie van edelstenen en mineralen inzetten.

Continue word je gewezen op de verandering in je lijf en denken. Het is confronterend als je het als onvermogen ziet. Het is liefdevol als je het accepteert en weet dat je snel iets kan veranderen aan je agenda. Er tegen vechten heeft geen zin, je vecht tegen jezelf, dus wie wint dit gevecht? Hoe mooi is het als je geholpen kunt worden, ondersteuning krijgt in een zachte maar heldere vorm. Dat ik met je kijk welke edelstenen en/of mineralen je weg wat kunnen vergemakkelijken. 

Wat een rijkdom, dat ik andere mensen mag leren om naar hun hart te luisteren. Maak er het mooiste van en laat mij je begeleiden als je er hulp bij nodig hebt. Of dat nu is door een persoonlijk gesprek of een training, ik help je graag op jouw pad door mijn ervaring en kennis met je te delen. Laat mij mijn steentje bijdragen in jouw proces.

Een groet van hart tot hart,

Diana van Dijk