Edelstenen en mineralen

DSC02221

Kom eens een behandeling ervaren met mineralen en edelstenen. Voel hoe hun energie blokkades in je hele lijf, op alle vlakken, weg kan nemen.
Denk hierbij aan een:

Healing met edelstenen en mineralen

Bij een healing met edelstenen neem ik een uur de tijd voor je. We spreken samen door waar je tegenaan loopt en welke hinder je ervaart in je leven. Dit kan op mentaal, fysiek en/of geestelijk vlak zijn. Als we een inventarisatie hebben gemaakt neem je plaats op mijn massagetafel waar je heerlijk ontspannen kunt gaan liggen. Vervolgens zal ik op en rondom je lichaam edelstenen en mineralen plaatsen die met hun energie en trilling je gaan helpen. Zij zorgen dat de doorstroming van de energie door je lijf weer in balans komt op elk vlak. Je zult ervaren hoe de energie door je lijf begint te stromen en wat een ontspanning dit brengt. Als ik klaar ben met de plaatsing van de edelstenen zal ik je dan ook heerlijk in rust, met zachte muziek op de achtergrond, laten liggen om de edelstenen hun werk te laten doen. Een weldaad voor je lijf tot in elke cel!

Een legging van een uur kost € 70,- incl. BTW.

* GRATIS SPRANKELSESSIE *   Welke edelsteen heb jij nodig?

Vraag hier een gratis 30 minuten online sprankelsessie aan om samen te kijken wat je nodig hebt. Welke edelstenen kunnen jouw nu ondersteunen. Waar loop je tegen aan? Wat heb je nodig? Zo gaan we samen tot een keus komen welk mineraal, welke edelsteen jou in dit proces kan ondersteunen en begeleiden. Wil je ze aanschaffen dan krijg je een mooi pakketje thuis gestuurd met daarbij aanvullende informatie over de werking, het gebruik en de reiniging.

De kosten van de sprankelsessie zijn gratis. Je betaald dus alleen je gekozen edelstenen.

Deze consulten zullen via zoom plaatsvinden, de link krijg je bij het maken van de afspraak.

Cadeautjes en edelstenen

Wil je iemand een “steuntje in de rug” geven, afgestemd op dat wat hij/zij nodig heeft? Laten we samen voelen wat de ander nodig heeft zodat je met een waardevol, energiek cadeau komt. Deze pagina is nog in ontwikkeling, dus wil je informatie bel of mail me even dan zal ik het allemaal toelichten. Ik heb een ruim assortiment edelstenen en mineralen op voorraad om een mooi cadeau samen te kunnen stellen.

Verkoop edelstenen en mineralen

De ideeën voor een webshop ontvouwen zich in mijn hoofd maar kosten best veel tijd om uit te werken in een programma om hem daadwerkelijk te manifesteren. Advies en verkoop vindt nu dus plaats in de winkel en in overleg via mail of telefoon. Heb je dus iets nodig voor jezelf of een ander, benader mij zonder aarzeling en dan gaan we samen voelen wat er nodig is.

 


Meer informatie:

Selecteer waar je interesse hebt:
HealingConsultCadeau