Counseling & Healing

monica-silva-314553

Dat je dit leest kan zijn omdat je (on)bewust bezig bent met iets in je rugzak dat je hindert in je (dagelijks) leven. Iets dat zich ergens als een zaadje heeft genesteld en is gaan groeien omdat het aandacht kreeg. Het kan nu dusdanig van invloed zijn op wie je bent dat het niet goed voelt. Misschien ben je al zo ver dat je er vanaf wilt. Dan gaan we eerst terug naar het begin: waarom heeft dit zich toen kunnen nestelen?

Vaak zoeken we de oorzaak buiten onszelf. We geven anderen de schuld of vragen ons af waarom ons dat overkomt. Maar bij elke ervaring leer je iets, positief en negatief. Als we een uitdaging niet goed hebben aangepakt krijgen we hem vaak later nog een keer. Soms in een andere vorm maar in hetgeen we nog moeten leren, bijna gelijk. Je wordt uitgedaagd om stil te zijn. Luister en zoek het antwoord in jezelf. Leer (weer) luisteren naar jezelf, je intuïtie.
Als je weet dat dit de situatie is, is het aan jou om de eerste stap te zetten om het op te gaan lossen. Ik kan je begeleiden op die weg door je te helpen om het inzicht te krijgen en de handvatten om het aan te pakken. Dus neem gerust contact met mij op als je ondersteuning wilt voor de zoektocht naar jouw ware ik.

In een 1 op 1 gesprek ga je werken aan jouw proces, je bewustwording op dat wat jij wilt, waar jij naar verlangt. Ik gebruik hierbij verschillende tools zoals oefeningen, visualisaties of een healing.

Je kunt ook een afspraak boeken voor specifiek een healing. Lees nog even meer over deze bijzondere ervaring:

Healing met edelstenen en mineralen

Bij een healing met edelstenen neem ik een uur de tijd voor je. We spreken samen door waar je tegenaan loopt en welke hinder je ervaart in je leven. Dit kan op mentaal, fysiek en/of geestelijk vlak zijn. Als we een inventarisatie hebben gemaakt neem je plaats op mijn massagetafel waar je heerlijk ontspannen kunt gaan liggen. Vervolgens zal ik op en rondom je lichaam edelstenen en mineralen plaatsen die met hun energie en trilling je gaan helpen. Zij zorgen dat de doorstroming van de energie door je lijf weer in balans komt op elk vlak. Je zult ervaren hoe de energie door je lijf begint te stromen en wat een ontspanning dit brengt. Als ik klaar ben met de plaatsing van de edelstenen zal ik je dan ook heerlijk in rust, met zachte muziek op de achtergrond, laten liggen om de edelstenen hun werk te laten doen. Een weldaad voor je lijf tot in elke cel!

Een legging van een uur kost € 70,- incl. BTW.