Counseling

monica-silva-314553Dat je dit leest kan zijn omdat je (on)bewust bezig bent met iets in je rugzak dat je hindert in je (dagelijks) leven. Iets dat zich ergens als een zaadje heeft genesteld en is gaan groeien omdat het aandacht kreeg. Het kan nu dusdanig van invloed zijn op wie je bent dat het niet goed voelt. Misschien ben je al zo ver dat je er vanaf wilt. Dan gaan we eerst terug naar het begin: waarom heeft dit zich toen kunnen nestelen?

Vaak zoeken we de oorzaak buiten onszelf. We geven anderen de schuld of vragen ons af waarom ons dat overkomt. Maar bij elke ervaring leer je iets: positief en negatief. Als we een uitdaging niet goed hebben aangepakt krijgen we hem vaak later nog een keer. Soms in een andere vorm maar in hetgeen we nog moeten leren, bijna gelijk. Je wordt uitgedaagd om stil te zijn. Luister en zoek het antwoord in jezelf. Leer (weer) luisteren naar jezelf, je intuïtie.
Als je weet dat dit de situatie is, is het aan jou om de eerste stap te zetten om het op te gaan lossen. Ik kan je begeleiden op die weg door je te helpen om het inzicht te krijgen en de handvatten om het aan te pakken. Dus neem gerust contact met mij op als je ondersteuning wilt voor de zoektocht naar jouw ware ik.