Posted on Geef een reactie

Dromen en energie

Vandaag zit ik in de achtertuin met de laptop op schoot. In mij de drang om dit met jullie te delen, dus de woorden zoeken een weg via mijn vingers op het toetsenbord. Want het dromen wordt steeds meer werkelijkheid, elke keer weer weet ik een stap verder te komen in dat wat ik met jullie wil delen…. mijn liefde voor edelstenen en mineralen.
Komende maand ga ik aan de slag. Mijn eigen winkel-en werkruimte wordt een feit. Dankbaarheid, angst, zelfvertrouwen, trots en vele andere emoties wisselen elkaar af en ik beslis steeds weer om terug te keren naar vertrouwen. Het vertrouwen dat deze stap de juiste is en het mooi is om jullie vanuit deze ruimte kennis te laten maken met energie en de energie van edelstenen en mineralen.
En als ik dit typ voel ik het ongeduld in mij trappelen want ik wil nog zoveel meer. Er is nog zoveel om jullie kennis mee te laten maken, jullie te laten ervaren en met jullie (online) te delen. Ik kan niet wachten om mijn workshops weer te plannen en ik voel dat ik daar vandaag al mee ga beginnen. Mijn hart maakt een sprong, een lach op mijn gezicht. Jeetje ik zit hier weer als een blij ei in mijn stoel. 
Om mij bewust te houden van mijn proces heb ik mijn journal er weer bijgepakt. Nu trouw alles aan het invullen zodat ik helder krijg waar het mij om gaat, wat ik wil uitdragen, wil delen en voel tot in het diepste van mijn zijn. Mijn zielenmissie leven.

Afbeeldingsresultaat voor daily greatness planner

En het is mooi om het zo uit te schrijven en in je geschreven woorden te zien verschijnen op papier. De inspirerende woorden voor mijzelf, van mijzelf en die in de journal staan maken mij blij, standvastig en versterken het zelfvertrouwen. Wat een feestje dat ik heb mogen ontdekken wat mijn passie is, wat ik uit wil dragen.

 

‘Living my dream’

De komende weken ga ik aan de slag met de winkel. De plek waar ik jullie vanaf 1 september graag wil ontmoeten. Waar ik jullie kennis wil laten maken met edelstenen en mineralen. Je laten voelen wat er in je lijf gebeurt als je met energie gaat spelen. Dat je kunt ervaren dat de ene energie meer doet bij jou dan de ander en dat je kunt voelen wat je nodig hebt. Dat je weet dat je het mag ontvangen, dat het er is om je te helpen, te ondersteunen en stimuleren in je proces.

Onderstaande tekst staat in het journal en wil ik met je delen. Omdat het van toepassing is op mij maar ook op jou. Ik wil je bewust maken dat ook jij het recht hebt om je mooiste leven te leven. En als ik daarin mijn steentje mag bijdragen.. voel je welkom!

Tot 1 september ben ik bereikbaar via what’s app en mail mocht ik iets voor je kunnen betekenen. Verkoop loopt gewoon door alleen nog niet vanuit een vaste locatie, dag of tijd vanwege het verhuizen. Maar aarzel niet als je iets nodig hebt, laat het mij weten.

Laat onderstaande tekst tot je komen. Ontvang, voel en weet dat dit ook voor jou geldt.

Ik wens je een mooi, zonnig weekend. Geniet van al het moois om je heen.

Lieve groet, Diaan

Tekst uit gratitude journal

 

Posted on 1 Reactie

Spelend groeien

jason-leung-460419-unsplash

Ik heb de mogelijkheid om dat te gaan doen waar ik al een poosje van droom. Mijn eigen winkel! Een plek creëren waar je je welkom voelt. Waar een fijne sfeer hangt en je op je gemak kan struinen en kan kijken of er iets moois voor je bij zit. En ik draag dat niet alleen want ik wil hier ook een podium geven aan anderen. Ik zie dit voor mij in een vorm van hun product verkopen en zo helpen het onder de aandacht te brengen. Maar ook een open dag waar anderen hun kwaliteit en talent kunnen tonen d.m.v. korte (introductie) workshops terwijl je ook lekker een kopje thee of koffie kunt drinken.

De ruimte deel ik met een creatieve vrouw die geweldige ideeën en bakken inspiratie heeft. Zij gaat de ruimte gebruiken om haar eigen producten te verkopen en zal tevens creatieve workshops gaan geven. Ik ken haar al mijn hele leven en dat we ineens zo samen in een ruimte elk onze eigen ideeën gaan samenbrengen is leuk en spannend.

Maar ik zie ook een planning van consulten waar ik persoonlijk advies geef en samenwerk met de klant om een mooie combinatie edelstenen en mineralen te kiezen die hij/zij in de huidige fase van hun leven nodig hebben. Verder mijn trainingen en workshops uitbreiden en ook online beter zichtbaar worden. De healings met edelstenen blijf ik voorlopig nog wel in Heinenoord doen overigens.

De voorbereidingen en de winkel inrichten kosten veel tijd. Meer dan dat ik nu kan overzien. Dit heeft mij doen besluiten dat ik geen hele dagen meer open ga in Heinenoord. Ik ben via mail, app en telefoon bereikbaar voor afspraken, maar ga tot de opening van de winkel in ’s Gravendeel even alleen maar werken op afspraak zodat ik niet meer de hele dag gebonden hoef te zijn aan één plek.

Dus mocht je iets nodig hebben, jullie weten mij te bereiken en aarzel daarbij niet. Je kunt nog steeds terecht voor een healing, een consult om een, op jou afgestemde, set edelstenen te kopen of voor een leuk cadeau. Maar door de winkel al te sluiten in Heinenoord heb ik meer vrijheid in mijn planning om ook al in ’s Gravendeel aan de slag te gaan en dat is hard nodig.

De komende tijd ga ik jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen, veelal via mijn Facebook-pagina! Dus volg mij daar voor het laatste nieuws.

Inspirerende groet,

Diana

Posted on Geef een reactie

Geven en ontvangen

Kan jij ontvangen?

Vanmorgen een klant in mijn winkel die kwam voor een consult. Zij was geraakt door een foto en bijbehorende tekst van een edelsteen en kwam nu ontdekken wat dit te betekenen had. Nu weet ik dat alles energie is. Dat de energie van een mineraal direct bij je binnen kan komen en aan het werk gaat. En zo geschiedde… De betreffende steen heb ik als grote geode staan maar heb ik ook als trommelsteen. Ik vroeg haar de geode aan te raken en direct kon zij de energie ontvangen. Mooi om deelgenoot te zijn van een moment waar een klant ook bereidt is te ontvangen wat de steen te brengen heeft.

Denken en voelen

Ik laat haar plaats nemen op een stoel en ga haar verder in verbinding brengen met de steen die haar zo raakt. Terwijl zij haar ogen sluit ga ik spelen met combinaties. Je linkerhand gaat over “voelen” en je rechterhand over je “denken”. Er zit dus duidelijk verschil in de ervaring per hand. Maar door haar te laten beschrijven wat er gebeurt, door zelf mee te voelen in haar energie wat er nodig is, ga ik combinaties maken. Wat heeft zij nodig? Wat mag er aangeraakt worden? Door zo verschillende stenen te combineren ga ik haar laten ervaren wat er gebeurt en wat ze voor haar kunnen betekenen. Een mooi proces als je eindigt met een combinatie die haar zal helpen op elk level, fysiek, mentaal en geestelijk.

Geluk in een doosje? Of steentje 🙂

En zo ronden we het consult af met een mooie combinatie die haar de komende tijd zal helpen in haar ontwikkeling en verwerking. Ook daarna zal ze regelmatig een steen of een combinatie willen dragen omdat ze de steun en de verbinding voelt. Beide ervaren we een groot geluk in ons contact. Ik ben zo dankbaar dat ik haar dit kan bieden, mijn steentje kan bijdragen. En zij is dankbaar omdat ze ervaart dat ze het kan ontvangen.

Heb jij ook behoefte aan een steuntje in je rug? Via Facebook kan je nu een afspraak inplannen voor een gekozen dienst. Mijn consulten staan vermeldt en zo kan je online een afspraak maken. Via Skype is dit ook mogelijk als de afstand te ver voor je is en dit is inclusief verzendkosten van je bestelling. Naast het consult dienen nog wel de edelstenen afgerekend te worden omdat we tenslotte niet van te voren weten wat je keus zal worden en de kosten per steen verschillen.

Ik kijk uit naar onze ontmoeting!

Inspirerende groet,

Diana

Posted on Geef een reactie

Jouw waarheid

photo-1523270237992-7772a8344078

Spreek jij jou waarheid? Of hou je je mond omdat je niet durft, geen “gedoe” wilt of omdat je denkt dat dat van je verwacht wordt?

Als ik iets de afgelopen jaren geleerd heb dan is het wel dat mijn lijf reageert als ik mijn waarheid niet spreek. Dat uit zich op verschillende manieren. Kan zijn dat mijn keel pijn doet, ik een zwaar gevoel krijg bij mijn hart of dat mijn rechterbovenbeen zeer doet. Elk signaal probeer ik serieus te nemen want het zegt meestal iets over hoe ik op dat moment mijn leven leidt. Ik ben te druk, spreek niet uit wat ik graag wil vertellen en mijzelf onnodig druk maken is er ook nog één uit een oud patroon. En ook ik ben mens en negeer de signalen nog wel eens, maar zoals ik dat jarenlang consequent kon… dat kan ik gelukkig niet meer.

Dankbaar ben ik dan ook dat ik mij bewust ben geworden van mijn valkuilen. Nu zie dat het luchtiger en minder zwaar kan. Ik ben niet perfect en dat moet ik ook niet willen zijn. En dus haal ik elke keer een laagje weg. Ga ik steeds een level verder in mijn ontwikkeling om te groeien. En dat doe ik met ondersteuning van edelstenen.

Aankomende maandag geef ik een workshop Edelstenen & Healing. Ik heb nog een paar plaatsen vrij. Meld je nog aan en kom ervaren hoe de energie, de trilling van edelstenen jou kunnen helpen in je proces. Ze helen jou zonder pijn, helpen om een stap te maken die je lastig vindt. Maar bovenal helpen zij jou heel graag verder door hun energie door jou lijf te laten stromen en je te laten voelen hoe mooi het is als ze blokkades opruimen, drempels gladstrijken en jou weer in je kracht zetten.

Dus meld je aan via het evenement op Facebook of via info@dibacounseling.nl.

De kosten bedragen € 25,00 excl. de eventuele aanschaf van edelstenen. Inloop is vanaf 19.30 uur en het is van 20.00 – 22.00 uur.

Ik kijk uit naar onze ontmoeting!

Helende groet,

Diana

Posted on Geef een reactie

Open huis

DiBA Counseling & Minerals opent haar deuren!

Onderaan deze pagina staat een overzicht van de dagen dat ik open ben.
Voel je vrij om aan te bellen en een kijkje te nemen in mijn assortiment edelstenen en mineralen.

Dat ik van mijn passie mijn werk kon maken had ik een jaar terug niet kunnen bedenken. Dat ik “uit de kast” ben gekomen met mijn liefde voor edelstenen brengt mij zoveel moois dat ik dit graag met jullie wil delen. Dus ben je benieuwd wat hun energie, hun specifieke trilling voor je kan betekenen? Wat het op lichamelijk, geestelijk en mentaal vlak voor je kan doen? Aarzel niet en kom even langs zodat ik het je persoonlijk kan vertellen en kan laten ervaren.

Ik heb leuke (moederdag) cadeaus en kan je adviseren wat iemand nodig heeft. Kom eens kijken hoe mooi ze zijn en misschien zit er zelfs wel iets moois voor jou of een dierbaar iemand bij. Ik heb armbanden, kettingen, hangers, trommelstenen, ruwe mineralen en nog zoveel meer. Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie want de komende tijd ben ik vaker geopend maar zal ik ook meer informatie geven over wat ik in mijn assortiment heb.

Heel graag tot ziens!

Zonnige groet,

Diana

Open van 08.30 – 16.30 uur op:

 • Woensdag 02 mei
 • Vrijdag 04 mei
 • Dinsdag 8 mei
 • Donderdag 10 mei (Hemelvaart)
 • Dinsdag 15 mei
 • Woensdag 16 mei
 • Dinsdag 22 mei
 • Vrijdag 25 mei
 • Zaterdag 26 mei
 • Dinsdag 29 mei
 • Zaterdag 02 juni
 • Zaterdag 09 Juni
 • Dinsdag 12 juni