Agenda

Open of afspraak:

Open op afspraakDoor de vele, en snelle ontwikkelingen binnen mijn bedrijf, heb ik besloten om voorlopig niet meer dagen of dagdelen open te zijn qua winkel. Heb je iets nodig, zoek je iets? Bel en we maken een afspraak dat je lekker op je gemak kan komen kijken. Maar ik wil mij zo graag meer richten op de consulten, healings en workshops dat deze keuze daarvoor nodig is daar alles zich in dezelfde ruimte bevindt.

Dank je wel voor je begrip en aarzel niet als ik iets voor je kan betekenen.

Lieve groet,

Diana 🍀

Tel. 06 – 22 53 19 54 (stuur gerust een what’s app) of mail naar info@dibacounseling.nl. Een pb via facebook kan natuurlijk ook.

 

Zaterdag 10 november, verkoop Edelstenen bij Natuurlijk THUIS in Barendrecht

Gerelateerde afbeeldingDeze dag sta ik bij woonwinkel Natuurlijk Thuis met mijn edelstenen en mineralen van 09.30 – 17.00 uur.

Kom gezellig een kijkje nemen!

 

Dinsdagavond 13 November 2018: Workshop Engelenwijsheid

Workshop Engelenwijsheid

Deze avond gaan we werken met de Engelenwijsheid kaarten van Yvette Visser en Monique van Saane. Na een mooie, door mij geleide, visualisatie gaan we werken met de kaarten. Aan de hand van oefeningen gaan we leggingen met elkaar en voor elkaar ervaren. Wat hebben de elf Aartsengelen als boodschap voor jou als we op hun afstemmen. Op welke vraag wil jij antwoord, waar wil jij meer helderheid over?

Heb je de set Engelenkaarten al in je bezit neem ze gerust mee. Ik heb sets waar die avond mee gewerkt kan worden en die je evt. ook aan kan schaffen voor € 24,50.

Inloop vanaf 19.30 uur. Tijd workshop 20.00 – 22 uur. Kosten € 25,00. Pinnen is mogelijk.
Vrijdag 16 november, De helende werking van edelstenen en mineralen
DSC02506

Deze avond is op locatie in Nieuw Vennep!!         Je kunt deze avond ervaren hoe mooi de energie van edelstenen is. Hoe het voelt in je lijf op fysiek, mentaal en geestelijk vlak. Hoe het stukken kan helen, zichtbaar kan maken en je helpt los te laten of jezelf op te laden. Een avond in een kring van vertrouwen ervaren en ontdekken hoe bijzonder de helende werking van deze energie is.

 

Inloop vanaf 19.30 uur. Deelname € 30,00 excl. de eventuele aanschaf van edelstenen. Pinnen is mogelijk. Aanmelden via pb of mail: info@dibacounseling.nl waarna ook de locatie doorgegeven zal worden.

Heel graag tot ziens!

Inspirerende groet,

Georgine en Diana

Zaterdag 17 november, Edelstenen & Energie, loc. Lanaken (B)

chris-ensey-87456

Deze avond ben ik te gast bij Mariëtte om mijn passie voor edelstenen en mineralen te delen. Ik laat je als deelnemer ervaren wat edelstenen voor je kunnen betekenen. Wat hun energie je kan brengen op fysiek, mentaal of geestelijk vlak.

Deze avond gaan we o.a. een oefening doen om de verbinding te voelen met de Engelen. Maar ook wat de helende energie voor je kan doen. Ik hou rekening met verzoeken en laat een ieder ervaren hoe de energie voor je kan werken, hoe je ook kunt samenwerken om processen beter of sneller te doorlopen.

De inloop is vanaf 19.30 uur. Deelname kost € 30,00 exclusief de eventuele aanschaf van edelstenen en mineralen. Pinnen is mogelijk.

Voor meer informatie of aanmelden, stuur een pb of mail naar info@dibacounseling.nl.

Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten.

Inspirerende groet,

Mariëtte en Diana

7 en 8 december sta ik op de kerstmarkt in Oud-Beijerland!

Start 14 januari, 7 avonden (om de week) Training Edelstenen & Chakra’s

logo_rond_wm

Alles is energie en bij deze training richten we ons op de 7 belangrijkste energiepunten in ons lichaam, de chakra’s. In deze training noemen we ze de Levensbronnen®.

Elke bijeenkomst gaan we één levensbron verkennen aan de hand van oefeningen, visualisaties en als basis de archetypen die er aan verbonden zijn. Zo ga je ontdekken hoe je op elk chakra in je kracht staat of juist uit balans raakt. Heb je hier teveel energie of te weinig? Je word je bewust wat ze voor je betekenen en hoe je ze kunt inzetten in je dagelijks leven. Door deze bewustwording krijg je de sleutel in handen om vanuit alle 7 Levensbronnen® te leven.

Je krijgt inzicht in je eigen gedrag en met de nodige handvatten leer je om je valkuilen beter te zien en te herkennen. Door hier in balans te komen en te zijn zul je nog meer in je kracht staan. Door de toevoeging van edelstenen en mineralen in de training, kan je het bewustwordingsproces nog dieper ervaren en zal hun helende werking dit proces verdiepen.

Na behandeling en beleving van de 7 Levensbronnen® in de groep, krijg je in een individuele sessie een healing met edelstenen en mineralen. Maar we zullen tevens kijken wat jou essentiële levensbron is zodat je vanuit je volledige potentieel kunt leven. Want dan werken we de blauwdruk van je leven uit. Zo weet je dat bij alles wat je doet je leeft vanuit jou ware essentie en zo het spel van het leven doorziet.

De 7 trainingen zullen elke twee weken plaatsvinden op de maandagavonden van 20.00 – 22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). De geplande data hiervoor zijn 14 januari, 28 januari, 11 februari, 25 februari, 11 maart, 25 maart en 8 april. Bij de laatste bijeenkomst zullen de individuele afspraken gemaakt worden voor de healing en het maken van je blauwdruk.

Kosten van de training incl. opleidingsmateriaal, edelstenen en mineralen bedraagt € 480,- . Dit kun je eventueel in 8 termijnen betalen van € 60,-.

Bij betaling in één termijn krijg je 10% korting en betaal je € 450,-.

Bij betaling in twee termijnen krijg je 5% korting en betaal je € 470,-.

Je aanmelding en/of vragen kun je sturen naar info@dibacounseling.nl.

Ik kijk uit naar onze ontmoeting!

Inspirerende groet,

Diana

Leef je mooiste leven

Leef je mooiste leven! (1)Vanaf januari 2018 ben ik een groep gestart om met elkaar te werken aan persoonlijke groei. Waar verlang jij naar? Waar droom je van en wat wil je anders zien in je leven? Deze groep is besloten en komt elke 4 tot 6 weken bij elkaar waar ik een avond organiseer met een thema. Denk aan waarheid, heling, zelfacceptatie, onvoorwaardelijkheid, emoties en leven vanuit het hart. We gaan de diepte met elkaar in over het onderwerp in een kring van vertrouwen. Wil jij ook stappen maken, meld je aan dan zet ik je op de wachtlijst. Bij voldoende aanmeldingen start ik in overleg een nieuwe groep.

Deze avonden zijn van 20.00 – 22.00 (inloop vanaf 19.30 uur). Kosten € 25,00 p.p.

Vragen en aanmeldingen graag via 06 – 22 53 19 54 of mail naar info@dibacounseling.nl

Workshop Edelstenen & Intuïtie op locatie:

DIBA on the road (1)Het is mogelijk om deze workshop te ervaren  met een aantal vriend(inn)en en/of familieleden. Ervaar wat een aantal edelstenen voor je kunnen betekenen. Wat doet hun energie met jou? Wat voel je? Waar resoneert het in je lijf en waar kan hij je mee helpen? Dit alles binnen de vertrouwde kring van vriendschap.

Totale tijdsduur 3 uur (incl. inloop en afronding). Op nader te bespreken locatie € 30,00 per persoon. Excl. eventuele aankopen.