Workshops

Inschrijven voor de workshops kan steeds een paar weken van te voren. Wil je op de hoogte blijven van de agenda, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief zodat je niets mist. En wil je je op voorhand al aanmelden, stuur dan een email naar info@dibacounseling.nl.

Full Moon Circle

Dinsdagavond 12 november19.30 – 21.30 uur

Deze maand is het thema van de maand Overleven. Bij deze bloedmaan mag je een offer brengen om je dankbaarheid te tonen voor wat je verkregen hebt de afgelopen periode. De lessen die je geleerd hebt, de overtuigingen en patronen die we hebben los gelaten en het zaad dat tot bloei komt. Nu gaat het om geven. Geven zonder iets terug te verwachten of te vragen. Kan jij dit zonder een aanname te doen? Hoe onvoorwaardelijk kan jij geven? 

We werken met de energie van edelstenen i.c.m. de energie van de maan om ons inzichten te geven.

Kosten € 30,00 exclusief eventuele aanschaf van edelstenen en/of mineralen.

Aanmelden via inschrijfformulier

Edelstenen & Intuïtie

Vrijdagavond 22-11 geef ik een workshop op locatie in Garderen. Heb je interesse om in deze groep aan te sluiten, stuur dan even een e-mail.

Edelstenen & Intuïtie

Donderdag 28 november geef ik een workshop in Den Haag. Heb je interesse om in deze groep aan te sluiten, stuur dan even een e-mail.

Edelstenen & 5e chakraDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is david-clode-4fMhO_3Nkb4-unsplash.jpg

Maandagavond 02 december19.30 – 21.30 uur

Deze avond gaan we aan het werk met ons keelchakra. Een chakra dat staat voor het spreken van jouw waarheid. Vindt jij het moeilijk om je waarheid te spreken? Of lukt het je misschien wel te goed? Ook op dit chakra kan je uit balans raken, blokkeren of een teveel aan energie hebben. Aan de hand van oefeningen krijg je inzicht hoe je de energie in dit chakra kan laten stromen maar ga je ook met handvatten naar huis om verder te werken aan jouw aandachtspunten.

Een avond vol inzichten, liefde, humor en speelsheid.

Wil je meer weten en ontdekken over dit chakra? Meld je dan aan en doe mee!

Kosten € 30,00 exclusief eventuele aanschaf van edelstenen en/of mineralen.

Aanmelden via inschrijfformulier

Full Moon Circle

Donderdagavond 12 december: 19.30 – 21.30 uur

De laatste volle maan in het jaar 2019 is de Boommaan. De laatste in deze cyclus die als thema loslaten heeft. Dat wat jij los laat, los mag laten, dient jouw op dit moment niet langer. Dat wat niet langer past mag je transformeren. Laat los en zie wat het je de komende maanden gaat brengen. Weet dat voor elke donkere dag er een zonnige tegenover staat. Afscheid hoeft niet definitief te zijn, het kan ook zijn dat het in een andere vorm terug komt die beter bij je past. Door het nu los te laten kan de natuur zijn werk doen en het transformeren door het een andere energie te geven en verder te laten bloeien. Kijk deze avond in de spiegel van je ziel en ervaar hoe je in liefde los kan laten. 

Kosten € 30,00 exclusief de eventuele aanschaf van edelstenen en/of mineralen.

Aanmelden kan je via het inschrijfformulier

Edelstenen & Engelen

Maandagavond 16 december: 19.30 – 21.30 uur

Een magische avond waar we verbinding gaan maken met de Aartsengelen. Hun energie is liefdevol en vol vertrouwen. Hun begeleiding, hun steun ervaren is een cadeau voor jezelf. Kom het ervaren en ontdek de bijzondere energie als we de helende energie van edelstenen samen laten komen met de energie die de Engelen ons geven. We maken verbinding als groep maar ook individueel ga je dit waardevolle contact ervaren. Een cadeau voor jezelf. 

Kosten € 30,00 exclusief de eventuele aanschaf van edelstenen en/of mineralen. 

Aanmelden via inschrijfformulier


Meld je hier aan voor een workshop:

Selecteer aan welke workshop je wilt deelnemen
12-11, Full Moon02-12, Edelstenen & 5e chakra12-12, Full Moon Circle16-12, Edelstenen & Engelen