Agenda

Leef je mooiste leven

Leef je mooiste leven! (1)Vanaf januari ben ik een groep gestart om met elkaar te werken aan persoonlijke groei. Waar verlang jij naar? Waar droom je van en wat wil je anders zien in je leven? Deze groep is besloten en komt elke 4 tot 6 weken bij elkaar waar ik een avond organiseer met een thema. Denk aan waarheid, heling, zelfacceptatie, onvoorwaardelijkheid, emoties en leven vanuit het hart. We gaan de diepte met elkaar in over het onderwerp in een kring van vertrouwen. Wil jij ook stappen maken, meld je aan dan zet ik je op de wachtlijst. Bij voldoende aanmeldingen start ik in overleg een nieuwe groep.

Deze avonden zijn van 20.00 – 22.00 (inloop vanaf 19.30 uur). Locatie: Emmastraat 2e te Heinenoord. Kosten € 25,00 p.p.

Vragen en aanmeldingen graag via 06 – 22 53 19 54 of mail naar info@dibacounseling.nl

Training Chakra’s & Edelstenen vanaf maart op dinsdagmorgen en woensdagavond:
logo_rond
Alles is energie en bij deze training richten we ons op de 7 belangrijkste energiepunten in ons lichaam, de chakra’s. In deze training noemen we ze levensbronnen.

Elke bijeenkomst gaan we één levensbron verkennen aan de hand van oefeningen, visualisaties en als basis de archetypen die er aan verbonden zijn. Zo ga je ontdekken hoe je op elk chakra in je kracht staat of juist uit balans raakt. Heb je hier teveel energie of te weinig? Je word je bewust wat ze voor je betekenen en hoe je ze kunt inzetten in je dagelijks leven. Door deze bewustwording krijg je de sleutel in handen om vanuit alle 7 Levensbronnen® te leven.

Je krijgt inzicht in je eigen gedrag en met de nodige handvatten leer je om je valkuilen beter te zien en te herkennen. Door hier in balans te komen en te zijn zul je nog meer in je kracht staan. Door de toevoeging van edelstenen en mineralen in de training, kan je het bewustwordingsproces nog dieper ervaren en zal hun helende werking dit proces verdiepen.

Na behandeling en beleving van de 7 Levensbronnen® in de groep, krijg je in een individuele sessie een healing met edelstenen en mineralen. Maar we zullen tevens kijken wat jou essentiële levensbron is zodat je vanuit je volledige potentieel kunt leven. Want dan werken we de blauwdruk van je leven uit. Zodat je weet dat bij alles wat je doet je leeft vanuit jou ware essentie en zo het spel van het leven doorziet.

Deze training zal plaatsvinden op dinsdagmorgen (groep 1) en woensdagavond (groep 2). Laat bij je aanmelding even weten of je je voor groep 1 of groep 2 aanmeldt.

Groep 1, dinsdagmorgen 09.30 – 12 uur: 27 maart, 10 april, 8 mei, 22 mei, 5 juni,19 juni en 3 juli. Bij de laatste bijeenkomst zullen de individuele afspraken gemaakt worden.

Groep 2, woensdagavond 19.30 – 22 uur: 28 maart, 11 april, 9 mei, 23 mei, 6 juni, 20 juni en 4 juli. Bij de laatste bijeenkomst zullen de individuele afspraken gemaakt worden voor de healing en het maken van je blauwdruk.

Kosten van de training incl. opleidingsmateriaal, edelstenen en mineralen bedraagt € 480,- . Dit kun je in 8 termijnen betalen van € 60,-.

Bij betaling in één termijn krijg je 10% korting en betaal je € 450,-.

Bij betaling in twee termijnen krijg je 5% korting en betaal je € 470,-.

Je aanmelding en/of vragen kun je sturen naar info@dibacounseling.nl.

Workshop Edelstenen & Intuïtie

LarimarMaandagavond 16 april geef ik weer een workshop Edelstenen & Intuïtie. Ik heb prachtige edelstenen en mineralen waar we deze avond mee gaan werken zodat je kan gaan voelen wat hun energie je kan brengen. Hoe kan hij je helpen? Op welk niveau, fysiek, mentaal of geestelijk, kan hij je ondersteunen? Door middel van oefeningen ga je ervaren wat de energie voor jou kan betekenen. Heel bijzonder, een eye-opener, een waar cadeau voor jezelf en een ander. Dus kom ook!

Kosten: € 25,00 p.p. excl. eventuele aanschaf van de edelstenen.
Inloop vanaf 19.30 uur. Aanmelden via mail: info@dibacounseling.nl maar het kan ook via mijn evenement op Facebook.
Workshop Healing & Edelstenen
kira-auf-der-heide-328511Maandagavond 14 mei.
Wat heb jij te helen in jezelf? Waar kan de energie, de resonantie van een edelsteen en mineraal je bij helpen? Een blokkade opheffen, een angst laten afnemen, in je kracht gaan staan. Alles is mogelijk als je bereidt bent de samenwerking aan te gaan.

 
In deze workshop ga je ervaren wat verschillende edelstenen voor je kunnen doen. Door een visualisatie of oefening kun je jezelf helen, een helingsproces starten of iets activeren.
 
Inloop vanaf 19.30 uur. Aanmelden via dit evenement of stuur een mail naar info@dibacounseling.nl.
De kosten bedragen € 25,00 excl. de eventuele aanschaf van edelstenen.

Workshop Edelstenen & Intuïtie op locatie:

DSC02221Het is mogelijk om deze workshop te ervaren  met een aantal vriend(inn)en en/of familieleden. Ervaar wat een aantal edelstenen voor je kunnen betekenen. Wat doet hun energie met jou? Wat voel je? Waar resoneert het in je lijf en waar kan hij je mee helpen? Dit alles binnen de vertrouwde kring van vriendschap.

Totale tijdsduur 3 uur (incl. inloop en afronding). Op nader te bespreken locatie € 30,00 per persoon. Excl. eventuele aankopen.