Agenda

It's Take Your Dogto Work Day (1)

DiBA Counseling & Minerals opent haar deuren!

Woensdag 2 mei en vrijdag 4 mei ben ik open van 08.30 – 16.30 uur! Voel je vrij om aan te bellen en een kijkje te nemen in mijn assortiment edelstenen en mineralen.

Dat ik van mijn passie mijn werk kon maken had ik een jaar terug niet kunnen bedenken. Dat ik “uit de kast” ben gekomen met mijn liefde voor edelstenen brengt mij zoveel moois dat ik dit graag met jullie wil delen. Dus ben je benieuwd wat hun energie, hun specifieke trilling voor je kan betekenen? Wat het op lichamelijk, geestelijk en mentaal vlak voor je kan doen? Aarzel niet en kom even langs zodat ik het je persoonlijk kan vertellen en kan laten ervaren.

Ik heb leuke (moederdag) cadeaus en kan je adviseren wat iemand nodig heeft. Kom eens kijken hoe mooi ze zijn en misschien zit er zelfs wel iets moois voor jou of een dierbaar iemand bij. Ik heb armbanden, kettingen, hangers, trommelstenen, ruwe mineralen en nog zoveel meer. Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie want de komende tijd ben ik vaker geopend maar zal ik ook meer informatie geven over wat ik in mijn assortiment heb.

 

Leef je mooiste leven

Leef je mooiste leven! (1)Vanaf januari ben ik een groep gestart om met elkaar te werken aan persoonlijke groei. Waar verlang jij naar? Waar droom je van en wat wil je anders zien in je leven? Deze groep is besloten en komt elke 4 tot 6 weken bij elkaar waar ik een avond organiseer met een thema. Denk aan waarheid, heling, zelfacceptatie, onvoorwaardelijkheid, emoties en leven vanuit het hart. We gaan de diepte met elkaar in over het onderwerp in een kring van vertrouwen. Wil jij ook stappen maken, meld je aan dan zet ik je op de wachtlijst. Bij voldoende

aanmeldingen start ik in overleg een nieuwe groep.

Deze avonden zijn van 20.00 – 22.00 (inloop vanaf 19.30 uur). Locatie: Emmastraat 2e te Heinenoord. Kosten € 25,00 p.p.

Vragen en aanmeldingen graag via 06 – 22 53 19 54 of mail naar info@dibacounseling.nl

Workshop Edelstenen & Intuïtie op locatie in Den Haag

logo_rondWoensdagochtend 9 mei 10.00 – 12.00 uur

Deze dag stelt Annemieke Hillen van #hartvoorbewustZijn haar ruimte beschikbaar voor jullie. Kom ervaren wat de energie en trilling van edelstenen en mineralen met je doet. Hoe het je kan helen, motiveren en je helpt te manifesteren dat wat jij nodig hebt of naar verlangt op lichamelijk, geestelijk en mentaal niveau.

Verder heb ik leuke cadeautips voor moederdag bij me! Kosten workshop € 30,00 p.p. en pinnen is mogelijk. Aanmelden graag via mail op info@dibacounseling.nl.

 

Workshop Healing & Edelstenen
kira-auf-der-heide-328511Maandagavond 14 mei.

Wat heb jij te helen in jezelf? Waar kan de energie, de resonantie van een edelsteen en mineraal je bij helpen? Een blokkade opheffen, een angst laten afnemen, in je kracht gaan staan. Alles is mogelijk als je bereidt bent de samenwerking aan te gaan.

In deze workshop ga je ervaren wat verschillende edelstenen voor je kunnen doen. Door een visualisatie of oefening kun je jezelf helen, een helingsproces starten of iets activeren.
Inloop vanaf 19.30 uur. Aanmelden via dit evenement of stuur een mail naar info@dibacounseling.nl. De kosten bedragen € 25,00 excl. de eventuele aanschaf van edelstenen.
Workshop Edelstenen & Intuïtie 01 Juni VOL
Deze ochtend geef ik een workshop aan een besloten groep. Inschrijving is dus niet mogelijk.
Workshop Edelstenen & Engelen
jaime-handley-44725-unsplash

Donderdagavond 14 Juni 20.00 – 22.00 uur geef ik een workshop Edelstenen & Engelen. Ik heb prachtige edelstenen en mineralen waar we deze avond mee gaan werken. En deze energie gaan we gebruiken om contact te leggen met onze begeleiders uit de ongeziene wereld. Een ontmoeting met de Engelen, waarin we ook gebruik zullen maken van orakelkaarten. Door middel van oefeningen ga je ervaren wat de energie en dit contact voor jou kan betekenen. Heel bijzonder, een eye-opener, een waar cadeau voor jezelf en een ander.

Kosten: € 25,00 p.p. excl. eventuele aanschaf van de edelstenen.
Inloop vanaf 19.30 uur. Aanmelden via mail: info@dibacounseling.nl maar het kan ook via mijn evenement op Facebook.

Workshop Edelstenen & Intuïtie op locatie:

DIBA on the road (2)Het is mogelijk om deze workshop te ervaren  met een aantal vriend(inn)en en/of familieleden. Ervaar wat een aantal edelstenen voor je kunnen betekenen. Wat doet hun energie met jou? Wat voel je? Waar resoneert het in je lijf en waar kan hij je mee helpen? Dit alles binnen de vertrouwde kring van vriendschap.

Totale tijdsduur 3 uur (incl. inloop en afronding). Op nader te bespreken locatie € 30,00 per persoon. Excl. eventuele aankopen.