Agenda

Open of afspraak:

Open op afspraakDoor de vele, en snelle ontwikkelingen binnen mijn bedrijf, heb ik besloten om voorlopig niet meer dagen of dagdelen open te zijn qua winkel. Heb je iets nodig, zoek je iets? Bel en we maken een afspraak dat je lekker op je gemak kan komen kijken. Maar ik wil mij zo graag meer richten op de consulten, healings en workshops dat deze keuze daarvoor nodig is daar alles zich in dezelfde ruimte bevindt.

Dank je wel voor je begrip en aarzel niet als ik iets voor je kan betekenen.

Lieve groet,

Diana 🍀

Tel. 06 – 22 53 19 54 (stuur gerust een what’s app) of mail naar info@dibacounseling.nl. Een pb via facebook kan natuurlijk ook.


Maandag 26 augustus: Leef je mooiste leven (besloten groep)

Leef je mooiste leven! (1)Vanaf januari 2018 ben ik een groep gestart om met elkaar te werken aan persoonlijke groei. Waar verlang jij naar? Waar droom je van en wat wil je anders zien in je leven? Deze groep is besloten en komt elke 4 tot 6 weken bij elkaar waar ik een avond organiseer met een thema. Denk aan waarheid, heling, zelfacceptatie, onvoorwaardelijkheid, emoties en leven vanuit het hart. We gaan de diepte met elkaar in over het onderwerp in een kring van vertrouwen. Wil jij ook stappen maken, meld je aan dan zet ik je op de wachtlijst. Bij voldoende aanmeldingen start ik in overleg een nieuwe groep.

Deze avonden zijn van 20.00 – 22.00 (inloop vanaf 19.30 uur). Kosten € 25,00 p.p.

Vragen en aanmeldingen graag via 06 – 22 53 19 54 of mail naar info@dibacounseling.nl


Workshop Edelstenen & Intuïtie op locatie:

DIBA on the road (1)Het is mogelijk om deze workshop te ervaren  met een aantal vriend(inn)en en/of familieleden. Ervaar wat een aantal edelstenen voor je kunnen betekenen. Wat doet hun energie met jou? Wat voel je? Waar resoneert het in je lijf en waar kan hij je mee helpen? Dit alles binnen de vertrouwde kring van vriendschap.

Totale tijdsduur 3 uur (incl. inloop en afronding). Op nader te bespreken locatie € 30,00 per persoon. Excl. eventuele aankopen.