Abonnement Amethist

Bron: Foto by Carole Smile on Unsplash

Voel jij ook die aantrekkingskracht tot edelstenen?

Ik heb een passie voor mineralen en edelstenen. Een passie waar ik mijn werk van heb mogen maken en jou graag mee wil helpen. 

Ben jij je bewust van je ontwikkeling, jouw eigen proces?

Heb je al mogen ervaren wat de helende energie van edelstenen en mineralen voor je kan betekenen? Hoe de resonantie van één edelsteen al een ongelooflijk effect op je kan hebben. Dat je die zo intens kan ervaren dat je hem kan omarmen of juist af wilt weren. De trilling komt dan zo binnen op de plek waar hij je wilt helpen met helen dat het je kan verrassen.

Maar zo werkt het. Elk mineraal heeft zijn eigen trilling en die trilling resoneert met iets in jouw. Dat kan daardoor de ene keer intenser worden ervaren dan de andere. Hij helpt je op stukken waar jij het op dat moment nodig hebt. Dit kan op iets lichamelijks zijn, geestelijk, mentaal of een combinatie.

Jouw leven is een doorlopend proces, je blijft je ontwikkelen. Elke fase heeft zijn eigen wensen. Hoe mooi is het als je edelstenen bij je draagt of b.v. bij je bed hebt, die jou ondersteunen. Die ervoor zorgen dat je geheeld wordt zonder alles uit te hoeven spreken omdat zij verbinding zoeken met dat stuk in jouw waar jij het nodig hebt.

En ik kan je daarbij helpen!

Stuur een mail naar info@dibacounseling en start een traject. Na een intake ga je met je eerste set edelstenen naar huis. Elke 6-8 weken hebben we een evaluatie om te kijken waar je inmiddels staat en wat je nodig hebt in jouw proces voor de komende periode. Zo stemmen we ons een half jaar lang nog drie keer op elkaar af en voegen daar, indien nodig, andere edelstenen aan toe. Zo creëer jij een waardevol assortiment edelstenen en mineralen waar je vaker op terug kunt vallen en werkt met ondersteuning door aan je ontwikkeling.

Dit traject van 4 consulten kost € 350,- inclusief de edelstenen (dit geldt voor trommelstenen) die je nodig hebt. De aanschaf die je daarnaast nog wilt doen valt buiten het traject. Bij een betaling in een keer krijg je 10% korting!

Wil je meer informatie of je direct aanmelden? Stuur dan een mail naar info@dibacounseling.nl. Binnenkort komt hier een link om direct aan te melden maar voor nu a.u.b. nog even per mail.

Inspirerende groet,

Diana