Abonnement Maan

Foto by Ganapathy Kumar

Wil jij je ook (meer) verbinden met de energie van de manen?

Ik werk graag met de energie van de manen. Bewustwording wat die energie met mij doet en hoe ik er mee om kan gaan. Maar bovenal hoe ik er mee kan werken en mijzelf kan helen. Mijzelf bewust worden van bijvoorbeeld mijn vaste patronen en overtuigingen. Hier naar kijken en loslaten wat mij niet langer dient. En wat de energie van de manen kan betekenen in jouw proces, daar zou ik graag mijn steentje in bij willen dragen.

Dit abonnement geeft voor mij de volgende verbindingen: Healing, energie, helderheid en bewustwording.

Bij dit abonnement krijg je elke maand een mooi samengesteld cadeau toegestuurd. Hierin zitten edelstenen en/of mineralen die aansluiten bij de energie en het thema van de nieuwe en volle maan.

Verder krijg je informatie over de betreffende edelstenen en wat zij je kunnen brengen. Tevens een flyer met informatie over de nieuwe en volle maan van die maand. Per mail krijg je een visualisatie toegestuurd om nog dieper aan het thema te kunnen werken. In deze visualisatie verwerk ik ook het samenwerken met de edelstenen. Want hun helende energie heeft een diepe werking op jouw proces en is dan ook een zeer waardevolle toevoeging.

Daarnaast ben je welkom in de Full Moon Circle tegen een gereduceerd tarief.

Nieuwsgierig geworden? Wil je dit ervaren?

Het Manen abonnement kost € 29,50 per maand (incl. verzendkosten). Wil je gaan samenwerken met de energie van de maan? Stuur dan een mail naar info@dibacounseling.nl. Binnenkort komt hier overigens ook een link om direct aan te melden maar nu a.u.b. nog even per mail.

Een half jaar abonnement kost € 169,- een jaarabonnement € 330,-.