Abonnement Maan

Foto by Ganapathy Kumar

Wil jij je ook (meer) verbinden met de energie van de manen?

Ik werk graag met de energie van de manen. Bewustwording wat die energie met mij doet en hoe ik er mee om kan gaan. Maar bovenal hoe ik er mee kan werken en mijzelf kan helen. Mijzelf bewust worden van bijvoorbeeld mijn vaste patronen en overtuigingen. Hier naar kijken en loslaten wat mij niet langer dient. En wat de energie van de manen kan betekenen in jouw proces, daar zou ik graag mijn steentje in bij willen dragen.

Dit abonnement geeft voor mij de volgende verbindingen: Healing, energie, helderheid en bewustwording.

Bij dit abonnement krijg je elke maand een mooi samengesteld cadeau toegestuurd. Hierin zitten edelstenen en/of mineralen die aansluiten bij de energie en het thema van de nieuwe en volle maan.

Verder krijg je informatie over de betreffende edelstenen en wat zij je kunnen brengen. Tevens een flyer met informatie over de nieuwe en volle maan van die maand. Per mail krijg je een visualisatie toegestuurd om nog dieper aan het thema te kunnen werken. In deze visualisatie verwerk ik ook het samenwerken met de edelstenen. Want hun helende energie heeft een diepe werking op jouw proces en is dan ook een zeer waardevolle toevoeging.

Daarnaast ben je welkom in de Full Moon Circle tegen een gereduceerd tarief.

Nieuwsgierig geworden? Wil je dit ervaren?

Probeer dan nu een maand voor de actieprijs van € 22,50 (excl. verzendkosten)! Deze maand is het thema transformatie. Ontdek wat deze combinatie jouw te bieden heeft en verdiep je proces met deze helende, transformerende energie!

Set edelstenen voor de manen van oktober

Het Manen abonnement kost € 29,50 per maand (incl. verzendkosten). Wil je gaan samenwerken met de energie van de maan? Of wil je het deze maand ervaren?

Vul hieronder jouw contactgegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Een half jaar abonnement kost € 169,- een jaarabonnement € 330,-.

Inspirerende groet,

Diana


Meer informatie:

Selecteer in welk abonnement je interesse hebt:
Abonnement maanAbonnement Amethist