Geplaatst op Geef een reactie

Dromen en energie

Vandaag zit ik in de achtertuin met de laptop op schoot. In mij de drang om dit met jullie te delen, dus de woorden zoeken een weg via mijn vingers op het toetsenbord. Want het dromen wordt steeds meer werkelijkheid, elke keer weer weet ik een stap verder te komen in dat wat ik met jullie wil delen…. mijn liefde voor edelstenen en mineralen.
Komende maand ga ik aan de slag. Mijn eigen winkel-en werkruimte wordt een feit. Dankbaarheid, angst, zelfvertrouwen, trots en vele andere emoties wisselen elkaar af en ik beslis steeds weer om terug te keren naar vertrouwen. Het vertrouwen dat deze stap de juiste is en het mooi is om jullie vanuit deze ruimte kennis te laten maken met energie en de energie van edelstenen en mineralen.
En als ik dit typ voel ik het ongeduld in mij trappelen want ik wil nog zoveel meer. Er is nog zoveel om jullie kennis mee te laten maken, jullie te laten ervaren en met jullie (online) te delen. Ik kan niet wachten om mijn workshops weer te plannen en ik voel dat ik daar vandaag al mee ga beginnen. Mijn hart maakt een sprong, een lach op mijn gezicht. Jeetje ik zit hier weer als een blij ei in mijn stoel. 
Om mij bewust te houden van mijn proces heb ik mijn journal er weer bijgepakt. Nu trouw alles aan het invullen zodat ik helder krijg waar het mij om gaat, wat ik wil uitdragen, wil delen en voel tot in het diepste van mijn zijn. Mijn zielenmissie leven.

Afbeeldingsresultaat voor daily greatness planner

En het is mooi om het zo uit te schrijven en in je geschreven woorden te zien verschijnen op papier. De inspirerende woorden voor mijzelf, van mijzelf en die in de journal staan maken mij blij, standvastig en versterken het zelfvertrouwen. Wat een feestje dat ik heb mogen ontdekken wat mijn passie is, wat ik uit wil dragen.

 

‘Living my dream’

De komende weken ga ik aan de slag met de winkel. De plek waar ik jullie vanaf 1 september graag wil ontmoeten. Waar ik jullie kennis wil laten maken met edelstenen en mineralen. Je laten voelen wat er in je lijf gebeurt als je met energie gaat spelen. Dat je kunt ervaren dat de ene energie meer doet bij jou dan de ander en dat je kunt voelen wat je nodig hebt. Dat je weet dat je het mag ontvangen, dat het er is om je te helpen, te ondersteunen en stimuleren in je proces.

Onderstaande tekst staat in het journal en wil ik met je delen. Omdat het van toepassing is op mij maar ook op jou. Ik wil je bewust maken dat ook jij het recht hebt om je mooiste leven te leven. En als ik daarin mijn steentje mag bijdragen.. voel je welkom!

Tot 1 september ben ik bereikbaar via what’s app en mail mocht ik iets voor je kunnen betekenen. Verkoop loopt gewoon door alleen nog niet vanuit een vaste locatie, dag of tijd vanwege het verhuizen. Maar aarzel niet als je iets nodig hebt, laat het mij weten.

Laat onderstaande tekst tot je komen. Ontvang, voel en weet dat dit ook voor jou geldt.

Ik wens je een mooi, zonnig weekend. Geniet van al het moois om je heen.

Lieve groet, Diaan

Tekst uit gratitude journal

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *