Geplaatst op 1 Reactie

Spelend groeien

jason-leung-460419-unsplash

Ik heb de mogelijkheid om dat te gaan doen waar ik al een poosje van droom. Mijn eigen winkel! Een plek creëren waar je je welkom voelt. Waar een fijne sfeer hangt en je op je gemak kan struinen en kan kijken of er iets moois voor je bij zit. En ik draag dat niet alleen want ik wil hier ook een podium geven aan anderen. Ik zie dit voor mij in een vorm van hun product verkopen en zo helpen het onder de aandacht te brengen. Maar ook een open dag waar anderen hun kwaliteit en talent kunnen tonen d.m.v. korte (introductie) workshops terwijl je ook lekker een kopje thee of koffie kunt drinken.

De ruimte deel ik met een creatieve vrouw die geweldige ideeën en bakken inspiratie heeft. Zij gaat de ruimte gebruiken om haar eigen producten te verkopen en zal tevens creatieve workshops gaan geven. Ik ken haar al mijn hele leven en dat we ineens zo samen in een ruimte elk onze eigen ideeën gaan samenbrengen is leuk en spannend.

Maar ik zie ook een planning van consulten waar ik persoonlijk advies geef en samenwerk met de klant om een mooie combinatie edelstenen en mineralen te kiezen die hij/zij in de huidige fase van hun leven nodig hebben. Verder mijn trainingen en workshops uitbreiden en ook online beter zichtbaar worden. De healings met edelstenen blijf ik voorlopig nog wel in Heinenoord doen overigens.

De voorbereidingen en de winkel inrichten kosten veel tijd. Meer dan dat ik nu kan overzien. Dit heeft mij doen besluiten dat ik geen hele dagen meer open ga in Heinenoord. Ik ben via mail, app en telefoon bereikbaar voor afspraken, maar ga tot de opening van de winkel in ’s Gravendeel even alleen maar werken op afspraak zodat ik niet meer de hele dag gebonden hoef te zijn aan één plek.

Dus mocht je iets nodig hebben, jullie weten mij te bereiken en aarzel daarbij niet. Je kunt nog steeds terecht voor een healing, een consult om een, op jou afgestemde, set edelstenen te kopen of voor een leuk cadeau. Maar door de winkel al te sluiten in Heinenoord heb ik meer vrijheid in mijn planning om ook al in ’s Gravendeel aan de slag te gaan en dat is hard nodig.

De komende tijd ga ik jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen, veelal via mijn Facebook-pagina! Dus volg mij daar voor het laatste nieuws.

Inspirerende groet,

Diana

1 gedachte over “Spelend groeien

  1. Heerlijk om te lezen hoe goed het gaat en wauwwwwwwwww nu al je eigen plek!!! Ik heb er al een workshop mogen ervaren en het is een heerlijke, inspirerende en fijne plek. Spannend om alles ook echt fysiek te gaan verhuizen! Diba wordt een begrip in de Hoeksche Waard!!!! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *