Geplaatst op Geef een reactie

Geven en ontvangen

Kan jij ontvangen?

Vanmorgen een klant in mijn winkel die kwam voor een consult. Zij was geraakt door een foto en bijbehorende tekst van een edelsteen en kwam nu ontdekken wat dit te betekenen had. Nu weet ik dat alles energie is. Dat de energie van een mineraal direct bij je binnen kan komen en aan het werk gaat. En zo geschiedde… De betreffende steen heb ik als grote geode staan maar heb ik ook als trommelsteen. Ik vroeg haar de geode aan te raken en direct kon zij de energie ontvangen. Mooi om deelgenoot te zijn van een moment waar een klant ook bereidt is te ontvangen wat de steen te brengen heeft.

Denken en voelen

Ik laat haar plaats nemen op een stoel en ga haar verder in verbinding brengen met de steen die haar zo raakt. Terwijl zij haar ogen sluit ga ik spelen met combinaties. Je linkerhand gaat over “voelen” en je rechterhand over je “denken”. Er zit dus duidelijk verschil in de ervaring per hand. Maar door haar te laten beschrijven wat er gebeurt, door zelf mee te voelen in haar energie wat er nodig is, ga ik combinaties maken. Wat heeft zij nodig? Wat mag er aangeraakt worden? Door zo verschillende stenen te combineren ga ik haar laten ervaren wat er gebeurt en wat ze voor haar kunnen betekenen. Een mooi proces als je eindigt met een combinatie die haar zal helpen op elk level, fysiek, mentaal en geestelijk.

Geluk in een doosje? Of steentje 🙂

En zo ronden we het consult af met een mooie combinatie die haar de komende tijd zal helpen in haar ontwikkeling en verwerking. Ook daarna zal ze regelmatig een steen of een combinatie willen dragen omdat ze de steun en de verbinding voelt. Beide ervaren we een groot geluk in ons contact. Ik ben zo dankbaar dat ik haar dit kan bieden, mijn steentje kan bijdragen. En zij is dankbaar omdat ze ervaart dat ze het kan ontvangen.

Heb jij ook behoefte aan een steuntje in je rug? Via Facebook kan je nu een afspraak inplannen voor een gekozen dienst. Mijn consulten staan vermeldt en zo kan je online een afspraak maken. Via Skype is dit ook mogelijk als de afstand te ver voor je is en dit is inclusief verzendkosten van je bestelling. Naast het consult dienen nog wel de edelstenen afgerekend te worden omdat we tenslotte niet van te voren weten wat je keus zal worden en de kosten per steen verschillen.

Ik kijk uit naar onze ontmoeting!

Inspirerende groet,

Diana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *