Geplaatst op Geef een reactie

Jouw waarheid

photo-1523270237992-7772a8344078

Spreek jij jou waarheid? Of hou je je mond omdat je niet durft, geen “gedoe” wilt of omdat je denkt dat dat van je verwacht wordt?

Als ik iets de afgelopen jaren geleerd heb dan is het wel dat mijn lijf reageert als ik mijn waarheid niet spreek. Dat uit zich op verschillende manieren. Kan zijn dat mijn keel pijn doet, ik een zwaar gevoel krijg bij mijn hart of dat mijn rechterbovenbeen zeer doet. Elk signaal probeer ik serieus te nemen want het zegt meestal iets over hoe ik op dat moment mijn leven leidt. Ik ben te druk, spreek niet uit wat ik graag wil vertellen en mijzelf onnodig druk maken is er ook nog één uit een oud patroon. En ook ik ben mens en negeer de signalen nog wel eens, maar zoals ik dat jarenlang consequent kon… dat kan ik gelukkig niet meer.

Dankbaar ben ik dan ook dat ik mij bewust ben geworden van mijn valkuilen. Nu zie dat het luchtiger en minder zwaar kan. Ik ben niet perfect en dat moet ik ook niet willen zijn. En dus haal ik elke keer een laagje weg. Ga ik steeds een level verder in mijn ontwikkeling om te groeien. En dat doe ik met ondersteuning van edelstenen.

Aankomende maandag geef ik een workshop Edelstenen & Healing. Ik heb nog een paar plaatsen vrij. Meld je nog aan en kom ervaren hoe de energie, de trilling van edelstenen jou kunnen helpen in je proces. Ze helen jou zonder pijn, helpen om een stap te maken die je lastig vindt. Maar bovenal helpen zij jou heel graag verder door hun energie door jou lijf te laten stromen en je te laten voelen hoe mooi het is als ze blokkades opruimen, drempels gladstrijken en jou weer in je kracht zetten.

Dus meld je aan via het evenement op Facebook of via info@dibacounseling.nl.

De kosten bedragen € 25,00 excl. de eventuele aanschaf van edelstenen. Inloop is vanaf 19.30 uur en het is van 20.00 – 22.00 uur.

Ik kijk uit naar onze ontmoeting!

Helende groet,

Diana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *