Geplaatst op Geef een reactie

Open huis

DiBA Counseling & Minerals opent haar deuren!

Onderaan deze pagina staat een overzicht van de dagen dat ik open ben.
Voel je vrij om aan te bellen en een kijkje te nemen in mijn assortiment edelstenen en mineralen.

Dat ik van mijn passie mijn werk kon maken had ik een jaar terug niet kunnen bedenken. Dat ik “uit de kast” ben gekomen met mijn liefde voor edelstenen brengt mij zoveel moois dat ik dit graag met jullie wil delen. Dus ben je benieuwd wat hun energie, hun specifieke trilling voor je kan betekenen? Wat het op lichamelijk, geestelijk en mentaal vlak voor je kan doen? Aarzel niet en kom even langs zodat ik het je persoonlijk kan vertellen en kan laten ervaren.

Ik heb leuke (moederdag) cadeaus en kan je adviseren wat iemand nodig heeft. Kom eens kijken hoe mooi ze zijn en misschien zit er zelfs wel iets moois voor jou of een dierbaar iemand bij. Ik heb armbanden, kettingen, hangers, trommelstenen, ruwe mineralen en nog zoveel meer. Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie want de komende tijd ben ik vaker geopend maar zal ik ook meer informatie geven over wat ik in mijn assortiment heb.

Heel graag tot ziens!

Zonnige groet,

Diana

Open van 08.30 – 16.30 uur op:

 • Woensdag 02 mei
 • Vrijdag 04 mei
 • Dinsdag 8 mei
 • Donderdag 10 mei (Hemelvaart)
 • Dinsdag 15 mei
 • Woensdag 16 mei
 • Dinsdag 22 mei
 • Vrijdag 25 mei
 • Zaterdag 26 mei
 • Dinsdag 29 mei
 • Zaterdag 02 juni
 • Zaterdag 09 Juni
 • Dinsdag 12 juni
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *